Ouder- en jeugdsteunpunt regio Westland
Een goede samenwerking tussen leerling, ouder(s) en school is heel belangrijk in het onderwijs. Het helpt jou, als ouder, verzorger en/of leerling, als je goede en duidelijke informatie hebt over het onderwijs in jouw regio en als je weet bij wie je terecht kunt met vragen.

Op dit deel van de website vind je vragen en antwoorden over passend onderwijs en handige links naar andere organisaties, informatie en hulp. Wil je eerst een korte uitleg over passend onderwijs bekijken? Bekijk dan onderstaande video:

<— Via het menu aan de linkerkant vind je zoveel mogelijk onderwerpen terug.

Het ouder- en jeugdsteunpunt van Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Westland (SPOW) helpt jou daarbij. Op dit deel van de website vind je vragen en antwoorden over passend onderwijs en handige links naar andere organisaties, informatie en hulp.

Wij zijn er voor jou
Heb je als ouder vragen over passend onderwijs? Wil je advies of praten met iemand die met je meedenkt? Dan kun je uiteraard terecht bij de school van je kind. Maar soms kom je er niet uit. Of wil je aan iemand anders je vragen stellen.

Het Ouder- en jeugdsteunpunt Westland is er voor leerlingen die primair onderwijs (gaan) volgen in de gemeenten Westland en in de plaatsen Maasland (Gemeente Midden Delfland) en Hoek van Holland (Gemeente Rotterdam) en hun ouders. Dus voor kinderen die (binnenkort) naar de basisschool gaan en hun ouders/verzorgers.

We kunnen je helpen bij praktische zaken. Je kunt met ons sparren. Je vragen en twijfels bespreken – zónder dat dit invloed heeft op bijvoorbeeld beslissingen van de school. Op deze website geven we zoveel mogelijk informatie over passend onderwijs, het aanbod in de regio Westland en informatie over de rechten en plichten van ouder, kind en scholen. Kijk dus vooral rond of de vragen en de antwoorden die je hebt hierbij staan.

Meer informatie of contact
Heb je een vraag of wil je graag iemand spreken? Dan kun je contact met ons opnemen.
Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd.

Telefoonnummer (0174) 642090
E-mail: secretariaat@spow.nl

Wil je meer weten over de middelbare school? Dan kun je naar het ouder- en jeugdsteunpunt voor voortgezet onderwijs in het Westland gaan.

Heb je een vraag of wil je iets weten over het basisonderwijs in een andere gemeente dan kun je terecht bij de steunpunten van Den Haag, Delflanden, Vlaardingen, Schiedam en Maassluis of Rotterdam.