Contact en ondersteuning

Wij zijn er voor jou
Heb je als ouder vragen over passend onderwijs? Wil je advies of praten met iemand die met je meedenkt? Dan kun je uiteraard terecht bij de school van je kind. Maar soms kom je er niet uit. Of wil je aan iemand anders je vragen stellen.

Het Ouder- en jeugdsteunpunt Westland is er voor leerlingen die primair onderwijs (gaan) volgen in de gemeenten Westland en in de plaatsen Maasland (Gemeente Midden Delfland) en Hoek van Holland (Gemeente Rotterdam) en hun ouders. Dus voor kinderen die (binnenkort) naar de basisschool gaan en hun ouders/verzorgers.

We kunnen je helpen bij praktische zaken. Je kunt met ons sparren. Je vragen en twijfels bespreken – zónder dat dit invloed heeft op bijvoorbeeld beslissingen van de school. Op deze website geven we zoveel mogelijk informatie over passend onderwijs, het aanbod in de regio Westland en informatie over de rechten en plichten van ouder, kind en scholen. Kijk dus vooral rond of de vragen en de antwoorden die je hebt hierbij staan.

Meer informatie of contact

Heb je een vraag of wil je graag iemand spreken? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd.

Op maandag, dinsdag, donderdag zijn we tussen 900 en 1700 uur telefonisch bereikbaar.

Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.

We beantwoorden e-mails en de telefoon dus weer vanaf 21 augustus.

Telefoonnummer (0174) 642090
E-mail: secretariaat@spow.nl

Wil je meer weten over de middelbare school? Dan kun je naar het ouder- en jeugdsteunpunt voor voortgezet onderwijs in het Westland gaan.

Heb je een vraag of wil je iets weten over het basisonderwijs in een andere gemeente dan kun je terecht bij de steunpunten van Den Haag, Delflanden, Vlaardingen, Schiedam en Maassluis of Rotterdam.