Psycholoog / Orthopedagoog

Standplaats: Naaldwijk

Het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Westland (SPOW) bestaat uit 12 schoolbesturen voor basisonderwijs en speciaal (basis)onderwijs met 44 scholen die samen Passend Onderwijs verzorgen aan ongeveer 11.000 leerlingen.
Ondersteuningsadviseurs adviseren het schoolondersteuningsteam (SOT), organiseren bijeenkomsten om ondersteuning beschikbaar te stellen (arrangeren) en stellen toelaatbaarheidsverklaringen op (indiceren). SPOW heeft ruimte in haar team voor een ondersteuningsadviseur in vast dienstverband (0,6 FTE). Kom jij ons team versterken?

Over de functie
Als ondersteuningsadviseur breng je de ondersteuningsvraag van een leerling in kaart en adviseer je leerkrachten, intern begeleiders en ouders over mogelijke didactische-pedagogische benaderingen. Indien zwaardere ondersteuning nodig blijkt, organiseer je bijeenkomsten met school, ouders en externe partners (SKT, S(B)O) om de benodigde ondersteuning beschikbaar te stellen. De functie heeft een betrekkingsomvang van 0,6 FTE en is ingeschaald in schaal 11 (conform cao PO OOP).

Wat kan je van ons verwachten?
Wij zijn een hardwerkend, samen lerend en gezellig team met passie voor Passend onderwijs. De vraag van de scholen staat bij ons centraal. We bieden je bij de start de nodige begeleiding.

Wat we van jou verwachten:

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van leerkrachten, intern begeleiders en teams in het primair onderwijs.
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en flexibel.
  • Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler.
  • Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Informatie en vragen
Sollicitaties voorzien van een CV kunnen tot 16 oktober 2019 worden gemaild naar Roger Meijer, directeur (a.i.) SPOW, gesprekken vinden plaats op 28 oktober in de ochtend. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Roger Meijer, directeur (a.i.) SPOW, T 0174-642090, mail: r.meijer@spow.nl

Meer informatie vind je op de website www.spow.nl. In het Ondersteuningsplan is een uitgebreidere functieomschrijving opgenomen.